Breng Koplopers onder de aandacht

Samen zijn we koploper en worden we groenste en gezondste regio 2025. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Spread the word en laat iedereen weten dat Noord-Limburg koploper is op het gebied van sport en bewegen. Hoe dan?

Logo

Het logo van Wij zijn Koplopers mag gebruikt worden. Graag zelfs! Koploper zijn we ten slotte allemaal samen. Het logo kan gebruikt worden op posters, in persberichten, e-mailhandtekening of op jullie website.
Meer weten over de huisstijl van Wij zijn Koplopers? Bekijk de compacte huisstijlgids met logo en kleuren.

Beeld & tekst

Alle teksten op deze website mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden om Wij zijn Koplopers onder de aandacht te brengen. Daarnaast hebben we een aantal foto’s, die gebruikt mogen worden (met vermelding van fotograaf). Download hier de foto’s.
Ben je op zoek naar specifieke foto’s of teksten? Neem dan contact met ons op.

Om meer foto’s van sport en bewegen in Noord-Limburg te verzamelen, hebben we de Koplopers Fotowedstrijd opgezet. Doe mee, stuur een foto in en maak bovendien kans op mooie prijzen. Én breng de fotowedstrijd onder de aandacht door de berichten op Facebook te delen of gebruik de banner in je e-mailhandtekening.

Posters

Wij zijn Koplopers heeft ook verschillende posters ontworpen, die door iedereen verspreid mogen worden (zowel digitaal als gedrukt). Bijvoorbeeld bij (sport)evenementen. Download hier de posters.

Social media

Volg je Wij zijn Koplopers al op Facebook? Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen. Deel ook zelf Koplopersnieuws en events op Facebook, Twitter en/of Instagram met #wijzijnkoplopers.

Website & nieuwsbrief

Ben je zelf koploper of heb je Koplopersnieuws om te delen? Laat het ons weten! Dan zorgen wij dat het een plekje krijgt op www.wijzijnkoplopers.nl of een vermelding in onze nieuwsbrief krijgt. Vergeet je vooral niet aan te melden voor Koplopersnieuws en ben altijd op de hoogte!

Op zoek naar nog meer mogelijkheden om Wij zijn Koplopers onder de aandacht te brengen of heb je zelf goede ideeën? Laat het ons weten en neem contact met ons op.