Communicatieplatform

Wij zijn Koplopers presenteert: het Koplopers Communicatieplatform! De plek voor iedereen die (meer) jongeren in beweging wil brengen. We bieden online tools én toffe content. Het platform biedt ook een servicedesk om jullie verder te helpen samen groenste en gezondste regio te worden. Ron Klemann legt uit hoe het platform werkt. Neem snel een kijkje op het platform!

Handige tools

Organiseer jij een evenement? Wil jij interactie creëren met je doelgroep? Of wil je alle sportieve evenementen in de regio weergeven? Het communicatieplatform biedt allerlei handige tools, zoals een inschrijfformulier, polls, quizzen en een evenementenkalender, die je makkelijk kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken. Bekijk hieronder de verschillende tools en laat het ons weten als je hulp nodig hebt bij het gebruiken er van.

Inschrijfformulier
Inschrijfformulier
Polls & Quizzen
Polls & Quizzen
Evenementenkalender
Evenementenkalender

Bekijk handige tools

Content

Hier vind je allerlei inspirerende en leuke content over gezondheid, bewegen en lifestyle. Deel de content via jouw website en social media. Hieronder zie je leuke challenges, gezonde recepten en beweegtips, die jij kunt gebruiken en delen. Regelmatig komt er nieuwe content bij. Heb je zelf ook leuke content of verhalen om te delen? Deel het met ons dan plaatsen we het op het platform.

Challenges
Challenges
Gezonde recepten
Gezonde recepten
Beweegtips
Beweegtips

Bekijk content

Ambassadeurs

Ambassadeurs hebben zich aangesloten bij Wij zijn Koplopers om jou te inspireren en activeren. Speciaal voor jou maken ze leuke en originele content. Wil jij ook ambassadeur worden van Wij zijn Koplopers? Of schrijf jij graag een blog, heb je leuke foto's of maak je video's? Neem dan contact met ons op!

Ron & Nico
Ron & Nico
VVV-Venlo eSporters
VVV-Venlo eSporters
Ben jij ook een ambassadeur?
Ben jij ook een ambassadeur?

Bekijk ambassadeurs

Helpdesk

Het Koplopers Communicatieplatform is er voor iedereen in de kop van Noord-Limburg. Voor (jonge) inwoners, verenigingen, JOGG-regisseurs, communicatiemedewerkers, en projectleiders. Om jongeren in Noord-Limburg meer te betrekken bij sport, bewegen en gezondheid. We helpen je graag op weg. Wil je aan de slag en heb je hulp nodig? Neem hieronder contact met ons op.

Koplopers Inspiratietrip: Meer fans door communicatie
Koplopers Inspiratietrip: Meer fans door communicatie
We helpen je op weg
We helpen je op weg

Bekijk helpdesk